NUTTA

Följ med i mina tankar om livet!

fredag 21 januari 2011

ÄNTLIGEN!!!

Jaaaaa äntligen har vårat lilla mirakel Mirabell kommit till oss!!! :) Hon är värd all smärta i världen... Men skönt att smärtan minskat, fortfarande ont, men inte alls i samma bemärkelse som innan... Nu går all tid åt till att mysa med Mirabell och försöka komma in i alla nya rutiner och allt nytt som familjelivet innebär, men underbart är det!!! :)

Känner mig som en mjölkkossa... ;) haha...

Lilla sessan har fått ont i magen p.g.a gaser och när hon blir sådär jätteledsen gör det såååå ont i hjärtat mitt, när ett så litet oskyldigt liv skriker så av smärta... Aj aj aj... Men inte hjälper det att mamma oxå gråter, så måste vara stark... :) Testar med droppar nu och värmedyna, hoppas det ska hjälpa...

Idag har pappa K varit iväg och jobbat första dagen sen ledigheten... Nu har man blivit bortskämd med att ha sin älskade K hemma, blir tufft att han ska vara iväg, men det klarar vi, fast vi kommer att sakna han...!!!

Mirabell sover sött på pappas bröst nu, sen får mamma N ta natten då hon inte sover lika sött... Livet är inte rättvist... ;) tihi...

Igår blev sessan 2 veckor, hon är fortfarande en liten bebis, men tiden går och de små liven växer jhu hela tiden, så måste passa på att njuta nu, för snart nog är hon ingen baby längre... Hmm kan hon inte alltid vara såhär liten... :)

Skulle bara skriva en liten rad så ni vet att vi har det bra... :)

Nu ska jag pussa på mina hjärtan, lyckan är total... :)

"Nos nihil efficere non possumus - För oss är ingenting omöjligt"

/

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida