NUTTA

Följ med i mina tankar om livet!

torsdag 18 november 2010

Livet är skört...

Jag läste lite på aftonbladet om 2 historier som skulle varit lyckliga historier, men som slutade väldigt tragiskt... Ett nygift par där frun blir dödad på deras smekmånad och ett annat par som skulle gifta sig, frun skulle bara förverkliga sin önskan om större bröst, så hon kunde vara fin dagen i ära, men hon vaknade aldrig upp efter operationen... Mmm livet kan vara bra skört ibland... När lyckan är total kan en händelse göra att man ramlar ner från de rosa molnen med en duns mot den svarta asfalten... Att gifta sig, att ta ett nytt steg tillsammans, att fullgöra lyckan för att i nästa sekund ha förlorat den person man älskar och skulle spendera resten av livet med... Eller att få sitta i en steril miljö och se sin blivande fru ligga där livlös kopplad till en maskin, men som kanske aldrig vaknar upp till det liv ni tillsammans planerat... Vad gör man när hela ens lycka försvinner med den person man älskar, hur går man vidare i en vardag som inte alls ser ut som man planerat, hur lever man när ena halvan av en har dött...?!

Det finns så mycket ondska i världen... Så mycket tragiskt som händer som kunde ha undvikits om människor följt ordningsreglerna, så mycket orättvisor, så mycket onödigt våld, så mycket oförståelse, så mycket så mycket så mycket som frambringar sorg och rädsla... Men man får inte glömma bort det positiva som faktiskt oxå händer runt omkring oss, det som det inte pratas om, det som inte ger lika stora rubriker, men det finns små mirakel som händer här i vardagen med, så man får inte glömma bort det goda som händer, men som överskuggas av allt det onda...

Jaa tänk att vårt lilla barn ska födas till denna värld, tur att vi bor på lugna gatan i lilla Åled... :) H*n får inte åka utanför Åleds gränser innan h*n fyllt 20... ;) Får endast distans då vi åker till Skåne eller Närke för att hälsa på familj och vänner, fast då är jhu mamma och pappa med... :)

Jaaa ta vara på livet, njut av de små ögonblicken och ta inget för givet...

"Errare humanum est, perseverare diabolicum - Att fela är mänskligt, att framhärda djävulskt"

/

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida